Micro Adventure: Veluwesafari

Verken de Veluwe met een wildgids én per landrover, kampeer onder de sterren en borrel rondom het kampvuur. Je vergeet dat je in Nederland bent.

Over dit Micro Adventure

Single reis op safari in Nederland

De Veluwe is zonder twijfel ons meest bekende nationale park. Met dit Micro Adventure ga je hier twee dagen de bush in. Je zult al snel vergeten dat je in Nederland bent. 

Een wildgids en wolfexpert neemt je mee op verkenning. Hij laat je zien welke bloemen en planten eetbaar zijn, weet alles over de voetsporen van de bosbewoners en kan je o.a. leren om vuur te maken. Na een dag vol avontuur kom je terug in het bushcamp, waar de chef vast bezig is met de voorbereidingen van het diner. Je drankje staat al koud. Het kampvuur brandt, jullie avond onder de sterren kan beginnen. 

Bij de reis inbegrepen

group Maximaal 16 reizigers
Profile Exclusief voor hoger opgeleide singles en soloreizigers 40+
itinerary Alle genoemde excursies en activiteiten op het reisschema
hotel 1 overnachting in een luxe 2-persoons safaritent (tent voor alleengebruik optioneel te boeken)
food 1x lunch, 1x diner, 1x ontbijt & alle drankjes
local-guide Wildgids en GoToo Guide in het bushcamp
Het programma

Single reis 2 dagen vol avontuur op de Veluwe

Een weekend in de prachtige natuur van het bekendste nationale park van Nederland.

Dag 1

De bush in

Welkom op de Veluwe. Bij aankomst op het landgoed voel je het al: dit gaat een heel bijzonder weekend worden. Je ontmoet hier de rest van de groep - even bijkomen van die autorit. Je gastheer heeft de koffie en een Veluwse versnapering al klaar staan. 

Wildgids en wolf-expert Kristian neemt je vandaag mee op ontdekkingstocht over de Veluwe. Kristian is ranger geweest in Zuid-Afrika en heeft een ongekende passie voor ons grootste nationale park. Hij leert je alles over de unieke natuur en haar bewoners. Na al die indrukken heb je vast trek gekregen. Er staat een lunch op een mooi uitzichtpunt voor jullie klaar.

In de middag ga je op pad met een landrover - weer een unieke manier om de Veluwe te ervaren. Na deze offroad ervaring komen jullie aan in het bushcamp, waar het kampvuur al brandt. De chef is al bezig met het diner, waarin hij ingrediënten uit het bos verwerkt. Verser kan het niet. De drankjes staan al koud, die hebben jullie wel verdiend.

Na het eten borrelen jullie verder rond het kampvuur onder de sterrenhemel. Buiten de gezelligheid van de groep hoor je alleen geluiden uit de natuur. Je beseft je voor de zoveelste keer vandaag hoe uniek deze plek is. 

Dag 2

Rise & Shine

Hopelijk heb je het gisteravond niet al te laat gemaakt rond het kampvuur, want deze ochtend start al vroeg. Om 06.00 uur verzamel je bij de keukenhut voor een (vast broodnodige) kop koffie en een kleine versnapering. Jullie gaan een wandeling maken over de heide, een serene ervaring op dit tijdstip. Laat je maar snel opfrissen door de dauw, een beetje alert moet je wel zijn om dieren te kunnen spotten. Gelukkig gaat Kristian weer mee - die is sowieso scherp op dit tijdstip.

Na deze bijzondere wandeling kom je terug in het bushcamp voor een stevig ontbijt. 

Als je wilt, kun je vandaag wat nieuwe skills leren. Ga nog een keer mee op pad met je wildgids voor een workshop bushcraft (optioneel bij te boeken) - hierbij leer je o.a. om vuur te maken. Kun jij thuis mooi indruk maken op je vrienden.

Tijd om dit unieke natuurgebied te verlaten. Vergeet geen telefoonnummers uit te wisselen met je groep. Je zult ongetwijfeld het gevoel hebben dat je veel langer dan een weekend bent weggeweest.

Over dit Micro Adventure

Avontuur in Nederland

Ontsnap aan de hectiek van je dagelijks leven en duik een weekend de fenomenale natuur van de Veluwe in. Je gaat op avontuur met een ranger en borrelt 's avonds bij het kampvuur. Slapen doe je in een heus bushcamp onder de sterren, omringd door natuurgeluiden. 

Dag 1Op expeditie met een ranger
Dag 2Wild spotten en vuur maken
Samenvatting

Ready to GoToo?

Boek nu jouw single reis in Nederland bij GoToo

Ga mee op safari op de Veluwe tijdens deze 2-daagse singlereis. 

Welke activiteiten zijn inbegrepen?

 • Expedities met ranger Kristian
 • Lunch met uitzicht
 • Landrover rijden
 • Diner in de buitenlucht, bereid door de chef
 • Borrelen rond het kampvuur
 • Slapen onder de sterrenhemel
 • Ochtendwandeling en wild spotten
 • Bush ontbijt

Datums & Prijzen

Vroeg boeken is goedkoper: onze reissommen variëren mede afhankelijk van de reisstatus. Het ‘Early Bird’ tarief bij Micro Adventures is tussen de € 25 en € 50 goedkoper (+ je betaalt slechts € 35 aan*). Wanneer voldoende reizigers zich aangemeld hebben, verandert de status in  ‘Guaranteed Departure’ en geldt de reguliere reissom. Wanneer de reis bijna vol is vermelden we dit met de status ‘Final Boarding Call’. De laatste plaatsen zijn meestal de duurste.

Aanbetaling: * boek je deze reis voor het Early Bird tarief, dan hoef je slechts € 35 aan te betalen. De tweede (aan)betaling volgt nadat de status veranderd is in ‘Guaranteed Departure’. Wij nemen hierover contact met je op. Bij Guaranteed Departure bedraagt de aanbetaling 25% van de reissom. Ca. 6 weken voor de start van de reis dien je de restbetaling te voldoen. Je ontvangt hiervan een automatische herinnering.

Het unieke bushcamp

Safari tent

Je safaritent is voorzien van 2 opgemaakte bedjes. Liever een tent voor jezelf? Dit is mogelijk voor een kleine meerprijs.

Trails camp

Op het terrein vind je daarnaast een grote safari tent (voor het diner en borrel), een kokstent met grote grill voor een slow-cooking beleving, een grote kampvuurplek en een sanitair unit.

Diner in de open lucht

In de kokstent bereidt de chef het diner, jij borrelt ondertussen met je groep. 

Onze garanties

Net als jij

Iedereen is single of reist solo, is 40+ met min. hbo werk- en/of denkniveau en zoekt avontuur met gelijkgestemden.

Unieke avonturen

Met GoToo beleef je unieke ervaringen die je alleen niet gemaakt, bedacht of bij elkaar gevonden krijgt.

Kleine groepen (max 16)

Unieke lokale ervaringen krijg je niet met een groep van 20-30 mensen. Bij GoToo reis je max met 16 reizigers.

Goed geregeld

Wij zorgen voor de leukste mensen, de ervaringen, de hotels en de gidsen. Jij hoeft alleen maar je koffer te pakken.

Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Hieronder vind je de meest gestelde vragen over de reis. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via 023-2340305 (bel of whatsapp) of via de chat.

Wat is een Micro Adventure?

chevron-down

De één is avontuurlijker dan de ander, maar iedereen wil af en toe zijn of haar horizon verbreden. Bij een Micro Adventure is het idee dat je daarvoor niet ver hoeft te reizen, maar ook dicht(er) bij huis op avontuur kunt gaan. Denk aan een safari weekend op de Veluwe of een Vespa trip om steden te bezoeken. Avonturen hoeven geen maanden te kosten en je hoeft er je bankrekening niet voor te plunderen.

Waarom zou ik op Micro Adventure moeten gaan?

chevron-down

Iedereen heeft af en toe een kleine of grotere dosis avontuur nodig. Om even uit de sleur te komen en weer helemaal op te laden. Het is goed om buiten je comfortzone te gaan en uitdaging op te zoeken. Om te verbinden met de natuur en met nieuwe mensen. Om vriendschappen te sluiten, buikpijn te krijgen van het lachen. Een Micro Adventure met GoToo brengt je dat allemaal zonder dat het je veel tijd of veel geld kost.

Wie zijn mijn reisgenoten?

chevron-down

Een belangrijke vraag, dat snappen we. De mensen met wie je reist, zijn misschien wel net zo belangrijk als de bestemming van de reis.

GoToo garandeert deze groepssamenstelling:

 • Maximale groepsgrootte van 16 personen
 • Iedereen is 40+
 • Iedereen is hoger opgeleid (minimaal HBO werk/denkniveau)
 • Iedereen reist alleen (maar hoeft niet single te zijn)
 • Iedereen is ondernemend, sociaal en gesteld op hun vrijheid.
Ben je benieuwd wie je reisgenoten zijn? Mail ons dan even op hello@gotoo.nl.

Wat als ik niet hoger opgeleid ben?

chevron-down

Maak je geen zorgen, je hoeft bij boeking echt niet de zolder op om je HBO/universitair diploma te zoeken. GoToo organiseert reizen voor hoger opgeleide 40 plussers - zo weet jij zeker dat je op reis gaat met een groep gelijkgestemden. Heb jij geen diploma, maar wel HBO werk- of denkniveau? Dan kun je gewoon boeken. Bij twijfel kun je ons altijd mailen op hello@gotoo.nl

Wat is inbegrepen bij de reissom?

chevron-down
 • Koffie/thee met Veluwse lekkernij bij aankomst
 • Expedities met ranger Kristian
 • 1x lunch
 • 1x diner
 • 1x ontbijt
 • Landrover rijden
 • Drankjes

Met welke bijkomende kosten moet ik rekening houden?

chevron-down
 • Vervoer naar de Veluwe
 • Overige maaltijden
 • Persoonlijke uitgaven
 • Eventuele upgrade naar 1-persoonstent
 • Optionele excursies/workshops
 • Reis- en annuleringsverzekering

Ben ik verplicht om aan alle activiteiten mee te doen?

chevron-down

Zeker niet. De mooiste momenten én gezelligheid beleef je natuurlijk samen met je groep. Maar wil jij bijvoorbeeld een keer ergens rustig je boek lezen, is dit natuurlijk ook prima. Je ziet je reisgenoten gewoon later weer. 

Welke conditie heb ik nodig voor deze reis?

chevron-down

Voor dit weekend is een redelijk conditieniveau nodig. Houd er rekening mee dat je veel zult wandelen, zorg voor goede schoenen en eventueel blarenpleisters (zie verder de vraag over kleding).

Wanneer je specifieke vragen hebt, kun je uiteraard contact met ons opnemen. 

Wat moet ik meenemen?

chevron-down

Zorg voor comfortabele kleding en met name goede (wandel-) schoenen, je gaat veel lopen. Neem voor de zekerheid ook blarenpleisters mee. 

We hopen in deze periode op goed weer, maar een extra trui voor 's avonds bij het kampvuur is altijd handig. Voor het slapen in de tent zijn laagjes kleding aan te bevelen.

Voor de kampeerspullen zorgen wij. Op het terrein is een sanitaire unit aanwezig, slippers voor in de douche zijn altijd handig.

Roadtrip IJsland per 4x4

location pin IJsland suitcase -22 dagen vanaf €3735 Ontdekken chevron-right
For First-Timers Beach Adventures

Exclusief Kroatië

location pin Kroatië suitcase 6 dagen vanaf €1835 Ontdekken chevron-right
For First-Timers Beach Adventures

Proef Portugal

location pin Portugal suitcase 7 dagen vanaf €1840 Ontdekken chevron-right