Single reizen: Beach Adventures

Zoek het avontuur op met andere gelijkgestemde singles en soloreizigers HBO/WO 40+

Bekijk de reizen
chevron-down
7 reizen gevonden
For First-Timers Beach Adventures

Puur Bali & Lombok

location pin Indonesië suitcase 17 dagen vanaf €2795 Ontdekken chevron-right
Beach Adventures

Exotisch Sri Lanka

location pin Sri Lanka suitcase 14 dagen vanaf €2795 Ontdekken chevron-right
For First-Timers Beach Adventures

Geheimzinnig Albanië

location pin Albanië suitcase 11 dagen vanaf €2095 Ontdekken chevron-right
Beach Adventures

Voel Vietnam

location pin Vietnam suitcase 18 dagen vanaf €2785 Ontdekken chevron-right
For First-Timers Beach Adventures

Proef Portugal

location pin Portugal suitcase 8 dagen vanaf €1800 Ontdekken chevron-right
For First-Timers Beach Adventures

Exclusief Kroatië

location pin Kroatië suitcase 7 dagen vanaf €1795 Ontdekken chevron-right
For First-Timers Beach Adventures

Sicilië: Culinaire, Strand & Vulkanische avonturen

location pin Sicilië suitcase 8 dagen vanaf €1995 Ontdekken chevron-right

Geen standaard strandvakantie

Bij GoToo vind je geen dertien-in-een-dozijn strandvakanties, maar meeslepende GoToo ervaringen met een royale portie strand.

Bij GoToo houden we van eilandhoppen, cocktails bij zonsondergang en barbecueën met je voeten in het zand, maar onze avonturen zijn veel meer dan dat. We brengen singlereizigers van in de veertig en vijftig samen voor ervaringen die je niet alleen kunt doen op de de meest verbluffende plekken in de wereld.

Onze GoToo Guides weten precies hoe laat je op het strand moet zijn om die verbluffende zonsondergang mee te kunnen pakken. Zo eentje die je op camera probeert vast te leggen voor je vrienden, maar die alleen vol tot zijn recht komt wanneer je hem zelf beleeft.

Geen standaard strandvakanties, dus. Denk bij de groepsreizen van GoToo aan slapen onder de sterren op je eigen privé-eiland in de Filipijnen. Of aan het bedwingen van de golven van de Atlantische oceaan in Portugal tijdens een surfclinic. Maar daar eindigt het niet. Wat dacht je van Australië, waar je met een Master Reef Guide bij het Great Barrier Reef gaat snorkelen of op Bali gaat surfen met een Rip Curl-legende? Dan is er nog Sri Lanka, waar geen twee kusten hetzelfde aanvoelen. Om nog maar te zwijgen van Zanzibar, Kroatië, Costa Rica, Mexico, Zuid-Korea en meer… De lijst is lang, lang genoeg om jouw idyllische toevluchtsoord te vinden.

Veelgestelde vragen Beach Adventures

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Hieronder vind je de meest gestelde vragen over de Beach Adventures. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via 023-2340305 (bel of whatsapp) of via de chat.

Wat is een Beach Adventure?

chevron-down

Wees niet bang, je gaat tijdens een reis met GoToo echt niet de hele tijd op het strand liggen. We weten dat een dagje strand soms wel heel fijn is. Om je avonturen van de afgelopen dagen eens te laten bezinken, te leren surfen of te snorkelen. In de reizen die horen bij onze 'beach adventures' zit dan ook tenminste 1 dag strand. 

Wie zijn mijn reisgenoten?

chevron-down

Een belangrijke vraag - de mensen met wie je reist, zijn misschien wel net zo belangrijk als de activiteiten tijdens je Micro Adventure.

GoToo garandeert deze groepssamenstelling:

  • Maximale groepsgrootte van 16 personen
  • Iedereen is 40+
  • Iedereen is hoger opgeleid (minimaal HBO werk/denkniveau)
  • Iedereen reist alleen (maar hoeft niet single te zijn)
  • Iedereen is ondernemend, sociaal en gesteld op hun vrijheid.
Ben je benieuwd wie je reisgenoten zijn? Mail ons dan even op hello@gotoo.nl.

Wat als ik niet hoger opgeleid ben?

chevron-down

Maak je geen zorgen, je hoeft bij boeking echt niet de zolder op om je HBO/universitair diploma te zoeken. GoToo organiseert reizen voor hoger opgeleide 40 plussers - zo weet jij zeker dat je op reis gaat met een groep gelijkgestemden. Heb jij geen diploma, maar wel HBO werk- of denkniveau? Dan kun je gewoon boeken. Bij twijfel kun je ons altijd mailen op hello@gotoo.nl

Ben ik verplicht om aan alle activiteiten mee te doen?

chevron-down

Zeker niet. De mooiste momenten én gezelligheid beleef je natuurlijk samen met je groep. Maar wil jij bijvoorbeeld een keer ergens rustig je boek lezen, is dit natuurlijk ook prima. Je ziet je reisgenoten gewoon later weer. Tip: check bij je GoToo Guide of er maaltijden bij de activiteit van die dag zijn opgenomen - weet je direct of je zelf iets moet regelen, als je niet meegaat.

In onze reisprogramma's proberen wij daarnaast altijd een fijne balans te maken tussen activiteit en vrije tijd. Dit geeft je genoeg ruimte om ook zelf op verkenning te gaan.