Indonesië groepsavontuur voor singlereizigers

Indrukwekkende tradities, tropische regenwouden en volop avontuur: dit is jouw singlereis door Indonesië.

Bekijk de reizen
chevron-down

Waarom singlereizen naar Indonesië?

Witte zandstranden, groene rijstterrassen, wilde dieren, vulkanische meren die continu van kleur lijken te veranderen.. Kies voor een singlereis naar Indonesië en je zult overal oog in oog komen te staan met de indrukwekkende en betoverende natuur.

GoToo neemt je mee op singlereis naar Bali en Lombok. Bali is ongetwijfeld het meest bekend van alle Indonesische eilanden, met zijn surfstranden, eeuwenoude yogascene en bewierookte tempels. Allemaal op een klein stukje varen van de Gili-eilanden, waar je binnen de kortste keren je tropische droom waarmaakt. Op Lombok ga je op ontdekking in de dichtbegroeide jungle en verwonder je je over de uitgestrekte rijstvelden - zo ver je kunt kijken.

Op Bali en Lombok vind je avontuur in alle gradaties. Beklim bij zonsopgang de nog werkende vulkaan Mount Batur of surf op de minder bezochte westkust van Bali op de golven van de Indische oceaan. Je ontdekt al snel dat deze eilanden meer te bieden hebben dan het beeld uit de Bounty reclame.

Waar je ook heen reist in Indonesië, je bent altijd in goed gezelschap van je mede GoToo travellers en de betoverende schoonheid van moeder natuur.

Indonesië Facts

HOE IS HET WEER IN INDONESIË?
Indonesië is tijdens het hoogseizoen droog en heet, met temperaturen van gemiddeld 31ºC, terwijl de wintertemperaturen gemiddeld 26ºC zijn en ongelooflijk veel regen met zich mee kunnen brengen.

31°C
Gemiddelde temperatuur in het hoogseizoen

WAT IS DE NATIONALE TAAL?
Bahasa Indonesia (maar slechts 7% van de bevolking heeft het Bahasa als moedertaal). Daarnaast zijn er nog 300 lokale taalvormen, waaronder het Javaans en het Jakartaans.

WAT IS DE VALUTA?
Indonesische roepia

TIJDZONE
Er zijn drie tijdzones in Indonesië: Sumatra, Java en West- en Centraal-Kalimantan zijn GMT+7. Bali, Nusa Tenggara, Zuid- en Oost-Kalimantan en Sulawesi zijn GMT+8. Irian Jaya en Maluku zijn GMT+9.

TOP DRIE ACTIVITEITEN
1. Ontdek de surf- en yogascene van Bali
2. Snorkel met manta's
3. Beklim een vulkaan bij zonsopgang

TOP VIJF GERECHTEN OM TE PROBEREN
1. Nasi goreng – Indonesische gebakken rijst
2. Nasi campur – witte rijst met bijgerechten
3. Kipsaté – kipspiesjes in pindasaus
4. Urap – gestoomde groenten en geraspte kokosnoot
5. Gado gado – tofu-saladekom

1 reis gevonden
For First-Timers Beach Adventures

Puur Bali & Lombok

location pin Indonesië suitcase 16 dagen vanaf €2435 Ontdekken chevron-right