Single reisinspiratie

Op zoek naar een singlereis of een groepsreis voor singles? Hier lees je de nieuwste reisverhalen en onze beste reistips.

Jouw reis inspiratie

Op zoek naar avontuur en tips nodig? Hier vind je wekelijks nieuwe artikelen over singlereizen, solo lifestyle en uitgebreide reisverslagen. Ook voegen wij steeds meer GoToo bestemmingsgidsen toe, met alle informatie die je nodig hebt voor je volgende singlereis. 

Tips voor meer vakantiedagen in 2024

Maar 24 vakantiedagen per jaar? Door een beetje te puzzelen en je vrije dagen slim in te zetten, kun je hier eenvoudig veel meer van maken. Meer tijd om in 2024 op vakantie te gaan dus. Wil je weten hoe? 

Door Maike van Scherpenzeel

Alleen uit eten? Gewoon doen!

Table for one, please! In je eentje uit eten gaan is eigenlijk ontzettend leuk. Na het lezen van deze tips schuif jij straks in elk restaurant moeiteloos aan. 

Door Maike van Scherpenzeel

Solo hikes buiten de gebaande paden

Shanna Bussink is het gezicht achter Rayu en bereidt hikers voor op hun trektocht, waarbij zij in enkele dagen tot zelfs maanden in hun eentje bepakt en bezakt de meest uiteenlopende trails afleggen. 

Maike van GoToo sprak haar onder het genot van een kop koffie en wilde alles weten over solo trektochten en alle uitdagingen die hierbij komen kijken.

Door Maike van Scherpenzeel

 

Ben jij een GoToo Traveller?

Enthousiast geworden van het reisaanbod op de website, maar wil je weten of de groepsavonturen van GoToo bij jou passen? Na het lezen van deze blog hak je sowieso de knoop door!

Door Karlijn Meulman

Waarom op soloreis gaan voor iedereen een goed idee is

Al ruim 25 jaar heb ik een vaste relatie en meestal ga ik samen met mijn vriend op reis. Maar minimaal één keer per jaar maak ik een soloreis. Mijn vriend heeft minder vrije dagen dan ik en zijn reisdrang is ook wat minder sterk. De oplossing? Gewoon alleen gaan. 

 Door Karlijn Meulman

Avontuurlijke rondreis na je veertigste: hét medicijn tegen een midlifecrisis

Na je veertigste kun je er niet meer omheen: de midlifecrisis ligt op de loer. Je bent (als je geluk hebt) op de helft van je leven en je beste jaren liggen sowieso achter je. Ja, als je zó denkt, dan is die crisis natuurlijk niet meer ver weg. Het beste medicijn tegen de lokroep van de geraniums? Het avontuur aangaan!

Door Karlijn Meulman

Singlereis of groepsreis - wat is nu eigenlijk het verschil?

Wil je met anderen op vakantie maar heb je geen reismaatje? Dan is een single- of groepsreis altijd een goed idee. Toch lijkt het soms onduidelijk: de termen singlereis en groepsreis worden online vaak door elkaar gebruikt. Wat zijn de verschillen en welke groepssamenstelling past bij jou? 

Door Maike van Scherpenzeel