Over GoToo

Onze missie is om een miljoen betekenisvolle vriendschappen over de hele wereld te creëren

Jouw solo reisavontuur begint hier

Hier lees je alles over GoToo

Hoe het begon

Guido van Schagen

Ik was 42 en na een langere relatie woonde ik weer alleen. Op reis vond ik het niet erg om alleen aan tafel te zitten, in m’n eentje een vakantietrip uit te vogelen of alleen door een stad te wandelen. Het is fijn om je eigen keuzes te kunnen maken.

Maar omdat ik ook wist hoe fijn het is om met reisgenoten aan tafel te kunnen zitten, om ervaringen te kunnen delen, een goed gesprek te hebben met gelijkgestemde mensen, ging ik op zoek mijn ideale groepsreis.

Dat is een reis met avontuur, vrijheid, activiteiten én ontspanning en écht onder de huid van een plek kruipen door lokale en unieke ervaringen. Ontspannen, eten en overnachten op bijzondere plekken. Met mensen van mijn leeftijd die net zo in het leven staan als ik.

Die reis was er nog niet. Ik was al eerder met succes een reisorganisatie  gestart die nu marktleider is binnen die niche in Nederland. Met inmiddels 20 jaar ervaring besloot ik mijn ideale reizen dus maar zelf te gaan organiseren. GoToo was geboren!

 

Wie hebben nog meer het GoToo virus

Maike van Scherpenzeel

Toen de eerste ideeën over GoToo getest zouden worden, stond ik te trappelen om interviews met geïnteresseerde soloreizigers te gaan afnemen. Wat vinden zij belangrijk, en wat moet er absoluut wel en niet in een GoToo reis zitten? Ik heb zo lang ik me kan herinneren al een grote passie voor reizen en andere culturen. Ik ben altijd benieuwd hoe mensen hun bestemming kiezen en hoe hun ideale reis eruit ziet. Leuk dat iedereen hier een andere invulling aan geeft. 

Na die vaak leuke en interessante gesprekken was ik al helemaal niet te houden en toen we voor Team GoToo uitbreiding nodig hadden, lag ik met slaapzak en al voor de voordeur.

Ik had inmiddels al ruim 8 jaar ervaring in de reisbranche en na een uitstapje van 6 jaar bij TheFork wilde ik graag weer terug. Bij GoToo ben ik een duizendpoot maar kan ik mijn ei voornamelijk kwijt in marketing en het contact met de reizigers voor en na de reis. 

Ronald Izendooren

In ruim 20 jaar in de reiswereld heb ik voor veel reizigers een onvergetelijk reisavontuur georganiseerd. Ik probeer altijd een stap verder te gaan en reizigers van de gebaande paden af te trekken voor de echt mooie reiservaringen.

Reizen draait om contact maken; met je medereizigers en de lokale bevolking. Echt contact verhoogt het reisgenot. Stel je open voor onverwachte ontmoetingen, je krijgt er herinneringen voor terug.

Het allerleukste aan mijn werk als ‘travel designer’ is het opzetten van levensverrijkende avonturen, die je nog lang bijblijven. Reizen gaat voor mij over het verbreden van je blik op de wereld en het leren kennen van andere culturen.

Bij het samenstellen van de GoToo reizen probeer ik je uit je comfortzone te halen, net over je eigen grenzen te laten stappen en verbinding te laten maken met anderen. Met veel vrijheid om te doen en laten wat je wilt. Want vrijheid is ook voor mij een heel belangrijk onderdeel van reizen.  

Karlijn Meulman

Mijn eerste backpackreis naar Australië en Nieuw-Zeeland was het begin van een levenslange reisverslaving. Ik reisde door zo'n tachtig landen en maakte vier wereldreizen, allemaal met mijn camera in de hand. Want fotografie is naast reizen mijn grote passie.

Met mijn reisblog wil ik andere reizigers inspireren om ook hun droomreis te maken. Of die nu leidt naar de afgelegen binnenlanden van Vietnam of naar de mooiste stranden van Portugal.

Met mijn foto’s en reiservaring help ik nu met veel plezier bij het opzetten van GoToo.

Check mijn reisblog ook eens op www.karlijntravels.com

Hoe werkt het?

Groepsavonturen met vrijheid

GoToo organiseert avontuurlijke groepsreizen en tegelijkertijd hebben we een enorme hekel aan het woord groepsreis. Ja, wij draaien een geweldig reisavontuur in elkaar dat veruit het leukst is om samen te beleven, maar jij bent elke dag vrij om te doen wat jij wil. Samen aan tafel zitten kan fijn zijn, maar jij bent vrij om te eten met wie en waar je wilt. Dat doe je immers voor en na je reis ook.

Reizen die je niet (alleen) kunt doen

Met GoToo beleef je unieke ervaringen die je alleen niet gemaakt, bedacht of bij elkaar gevonden krijgt. Reis je naar plekken die je misschien kent, maar nooit op onze manier bezocht of ervaren hebt. Denk aan een bush expeditie met een Maasai stamhoofd in Kenia of een avontuurlijke roadtrip met een oud sovjet busje dwars door Kirgizië.

Een GoToo-avontuur is een geweldige kans om uit je comfortzone te stappen en dingen anders te doen, terwijl je tegelijkertijd echt interessante mensen leert kennen. Met GoToo streep je de bucketlist af waarvan je niet wist dat je die had.

Niet voor iedereen

Wij zijn er alleen voor individuele reizigers van 40+. Gelijkgestemde reizigers met levenservaring die weten wat de wereld te bieden heeft, maar die verrast willen worden door datgene wat je nog niet kent of waar je niet aan gedacht had. Die avonturen willen beleven met veel vrijheid, een vleugje comfort en stijl.

Een GoToo-avontuur is een geweldige kans om uit je comfortzone te stappen en dingen anders te doen, terwijl je tegelijkertijd echt interessante mensen leert kennen. Met GoToo streep je de bucketlist af waarvan je niet wist dat je die had.    

Premium Sleeps: Handpicked design of boutique hotels

Slapen op de mooiste plekken

Onze unieke hotels zijn handpicked, met zorg uitgezocht en in de kracht van de plek. Op de beste locatie of met het beste verhaal. Op GoToo Premium Sleeps reizen slaap je in de beste, vaak kleinschalige boutique of design, hotels.

Wij weten dat niet iedereen een kamer wil delen. Juist ook om opgeladen alles te kunnen beleven is het prettig, voor sommige mensen zelfs noodzakelijk, om af en toe afstand te nemen. Daarom kun je bij GoToo een eigen kamer boeken. Wie graag meer contact heeft of voordeliger uit wil zijn kan een kamer delen met een reisgenoot. 

Are you ready to GoToo?

Check onze solo-groepsavonturen