Over GoToo

Onze missie is om 100.000 betekenisvolle vriendschappen over de hele wereld te creëren

Avontuur met vrienden die je nu nog niet kent

Na je veertigste lijkt het steeds lastiger te worden om vrienden te vinden waarmee je kunt reizen, en nieuwe vrienden maken kan zelfs nog moeilijker zijn. En daar zijn wij op ons best.

Het is onze missie om wereldwijd 100.000 betekenisvolle vriendschappen te creëren door middel van onze groepsavonturen. Ambitieus? Dat zijn we zeker.

Wij zijn er alleen voor hoger opgeleide singles en soloreizigers vanaf 40 jaar. Dat klinkt misschien wat flauw, maar juist daardoor ga je op avontuur met een groep gelijkgestemde mensen. Je hebt altijd wel een klik met iemand en je zult vaak al binnen de eerste 24 uur het gevoel krijgen dat je met vrienden reist.

Af en toe ook even je eigen plan trekken? Wij draaien een geweldig avontuur in elkaar dat veruit het leukst is om samen te beleven, maar jij bent elke dag vrij om te doen wat jij wil. Samen aan tafel zitten kan fijn zijn, maar jij bent vrij om te eten met wie en waar je wilt. Dat doe je immers voor en na je reis ook.

Reizen die het leukst zijn om samen te beleven

Met GoToo maak je unieke reizen die je het beste samen beleeft. Reis naar plekken die je misschien al kent, maar nooit op onze manier bezocht of ervaren hebt. Denk aan een bush expeditie op de Veluwe, een Vespa avontuur in Italië of een avontuurlijke roadtrip met je eigen 4X4 door IJsland.

Wij zijn er alleen voor hoger opgeleide individuele reizigers van 40+. Gelijkgestemde singles en soloreizigers met levenservaring die weten wat de wereld te bieden heeft, maar die verrast willen worden door datgene wat je nog niet kent of waar je niet aan gedacht had. Die avonturen willen beleven met veel plezier en ongedwongen vrijheid. 

Een GoToo-avontuur is een geweldige kans om uit je comfortzone te stappen en dingen anders te doen, terwijl je tegelijkertijd echt interessante mensen leert kennen. Met GoToo streep je de bucketlist af waarvan je niet wist dat je die had.

Hoe het begon

Guido van Schagen

Ik was 42 en na een langere relatie woonde ik weer alleen. Op reis vond ik het niet erg om alleen aan tafel te zitten, in m’n eentje een vakantietrip uit te vogelen of alleen door een stad te wandelen. Het is fijn om je eigen keuzes te kunnen maken.

Maar omdat ik ook wist hoe fijn het is om met reisgenoten aan tafel te kunnen zitten, om ervaringen te kunnen delen, een goed gesprek te hebben met gelijkgestemde mensen, ging ik op zoek mijn ideale groepsreis.

Dat is een reis met avontuur, vrijheid, activiteiten én ontspanning en écht onder de huid van een plek kruipen door lokale en unieke ervaringen. Met mensen van mijn leeftijd die net zo in het leven staan als ik.

Die reis was er nog niet. Ik was al eerder met succes een singlereisorganisatie gestart, Estivant Vakanties, die nu marktleider is in Nederland. Met al die ervaring op zak besloot ik om een nieuw avontuur aan te gaan en mijn ideale reizen maar zelf te gaan organiseren. GoToo was geboren!

Wie hebben nog meer het GoToo virus

Maike van Scherpenzeel

Toen de eerste ideeën over GoToo getest zouden worden, stond ik te trappelen om interviews met geïnteresseerde soloreizigers te gaan afnemen. Wat vinden zij belangrijk, en wat moet er absoluut wel en niet in een GoToo reis zitten? Ik heb zo lang ik me kan herinneren al een grote passie voor reizen en andere culturen. Ik ben altijd benieuwd hoe mensen hun bestemming kiezen en hoe hun ideale reis eruit ziet. Leuk dat iedereen hier een andere invulling aan geeft. 

Na die vaak leuke en interessante gesprekken was ik al helemaal niet te houden en toen we voor Team GoToo uitbreiding nodig hadden, lag ik met slaapzak en al voor de voordeur.

Ik had inmiddels al ruim 8 jaar ervaring in de reisbranche en na een uitstapje van 6 jaar bij TheFork wilde ik graag weer terug. Bij GoToo ben ik een duizendpoot maar kan ik mijn ei voornamelijk kwijt in marketing en het contact met de reizigers voor en na de reis.

Heb je hulp nodig bij het kiezen? Maak vandaag nog een afspraak voor een gesprek met Maike en wij doen de rest. 

Ronald Izendooren

In ruim 20 jaar in de reiswereld heb ik voor veel reizigers een onvergetelijk reisavontuur georganiseerd. Ik probeer altijd een stap verder te gaan en reizigers van de gebaande paden af te trekken voor de echt mooie reiservaringen.

Reizen draait om contact maken; met je medereizigers en de lokale bevolking. Echt contact verhoogt het reisgenot. Stel je open voor onverwachte ontmoetingen, je krijgt er herinneringen voor terug.

Het allerleukste aan mijn werk als ‘travel designer’ is het opzetten van levensverrijkende avonturen, die je nog lang bijblijven. Reizen gaat voor mij over het verbreden van je blik op de wereld en het leren kennen van andere culturen.

Bij het samenstellen van de GoToo reizen probeer ik je uit je comfortzone te halen, net over je eigen grenzen te laten stappen en verbinding te laten maken met anderen. Met veel vrijheid om te doen en laten wat je wilt. Want vrijheid is ook voor mij een heel belangrijk onderdeel van reizen.  

Karlijn Meulman

Mijn eerste backpackreis naar Australië en Nieuw-Zeeland was het begin van een levenslange reisverslaving. Ik reisde door zo'n tachtig landen en maakte vier wereldreizen, allemaal met mijn camera in de hand. Want fotografie is naast reizen mijn grote passie.

Met mijn reisblog wil ik andere reizigers inspireren om ook hun droomreis te maken. Of die nu leidt naar de afgelegen binnenlanden van Vietnam of naar de mooiste stranden van Portugal.

Met mijn foto’s en reiservaring help ik nu met veel plezier bij het opzetten van GoToo.

Check mijn reisblog ook eens op www.karlijntravels.com

Kom je ons team versterken?

GoToo groeit. Op dit moment zijn we op zoek naar een enthousiaste marketing/communicatie stagiair(e). Iets voor jou? Bekijk de vacature en reageer!

Are you ready to GoToo?

Bekijk onze groepsavonturen voor singles en soloreizigers