Over GoToo

Wij maken geweldige groepsavonturen met veel vrijheid

Hoe het begon

Op zijn 42e woonde GoToo founder Guido van Schagen na een langere relatie weer alleen. Op reis vond hij het niet erg om alleen aan tafel te zitten, in z’n eentje een vakantietrip uit te vogelen of door een stad te wandelen. Maar omdat hij ook wist hoe fijn het is om ervaringen op reis te kunnen delen met gelijkgestemde mensen ging hij op zoek zijn ideale groepsreis. 

Een reis vol vrijheid, avontuur en écht onder de huid van een plek kruipen via lokale en unieke ervaringen en overnachten op bijzondere plekken. Met mensen uit dezelfde levensfase die net zo in het leven staan. Die reis was er niet. Met 20 jaar ervaring in het organiseren van reizen besloot hij het dus maar zelf te doen. Het idee voor GoToo was geboren.

Groepsavonturen met vrijheid

GoToo organiseert avontuurlijke groepsreizen en tegelijkertijd hebben we een enorme hekel aan het woord groepsreis. Ja, wij draaien een geweldig reisavontuur in elkaar dat veruit het leukst is om samen te beleven, maar jij bent elke dag vrij om te doen wat jij wil. Samen aan tafel zitten kan fijn zijn, maar jij bent vrij om te eten met wie en waar je wilt. Dat doe je immers voor en na je reis ook.

Reizen die je niet (alleen) kunt doen

Met GoToo beleef je unieke ervaringen die je alleen niet gemaakt, bedacht of bij elkaar gevonden krijgt. Reis je naar plekken die je misschien kent, maar nooit op onze manier bezocht of ervaren hebt. Denk aan een bush expeditie met een Maasai stamhoofd in Kenia of een avontuurlijke roadtrip met een oud sovjet busje dwars door Kirgizië.

Een GoToo-avontuur is een geweldige kans om uit je comfortzone te stappen en dingen anders te doen, terwijl je tegelijkertijd echt interessante mensen leert kennen. Met GoToo streep je de bucketlist af waarvan je niet wist dat je die had.

Niet voor iedereen

Wij zijn er alleen voor individuele reizigers in de veertig en vijftig. Gelijkgestemde reizigers met levenservaring die weten wat de wereld te bieden heeft, maar die verrast willen worden door datgene wat je nog niet kent of waar je niet aan gedacht had. Die avonturen willen beleven met veel vrijheid, een vleugje comfort en stijl.

Een GoToo-avontuur is een geweldige kans om uit je comfortzone te stappen en dingen anders te doen, terwijl je tegelijkertijd echt interessante mensen leert kennen. Met GoToo streep je de bucketlist af waarvan je niet wist dat je die had.    

Premium Sleeps: Handpicked design of boutique hotels

Slapen op de mooiste plekken

Onze unieke hotels zijn handpicked, met zorg uitgezocht en in de kracht van de plek. Op de beste locatie of met het beste verhaal. Op GoToo Premium Sleeps reizen slaap je in de beste, vaak kleinschalige boutique of design, hotels.

Wij weten dat niet iedereen een kamer wil delen. Juist ook om opgeladen alles te kunnen beleven is het prettig, voor sommige mensen zelfs noodzakelijk, om af en toe afstand te nemen. Daarom kun je bij GoToo een eigen kamer boeken. Wie graag meer contact heeft of voordeliger uit wil zijn kan een kamer delen met een reisgenoot. 

Are you ready to GoToo?

Check onze solo-groepsavonturen