Korte singlereizen: Micro Adventures

Ga mee op micro avontuur met andere gelijkgestemde, hoger opgeleide singles en soloreizigers 40+

Bekijk de reizen
chevron-down
2 reizen gevonden
For First-Timers Micro Adventures

Micro Adventure: Vespa adventure Brugge

location pin Brugge suitcase 3 dagen vanaf €399 Ontdekken chevron-right
Vrouw in sneeuwlandschap die het noorderlicht bekijkt
Winter Escapes For First-Timers Outdoor Adventures

Winteravontuur onder het Noorderlicht

location pin Zweeds Lapland suitcase 5 dagen vanaf €1945 Ontdekken chevron-right

Niet ver, wel helemaal eruit

Dit is de GoToo-formule – vol onverwacht avontuur – maar dan in 2 tot 5 dagen. Perfect voor singles die op zoek zijn naar avontuur, plezier en afwisseling, zonder op een lange reis te hoeven gaan. 

De Micro Adventures van GoToo zijn korte singlereizen, ideaal voor je eerste solo vakantie of korte trip tussendoor.

Veelgestelde vragen Micro Adventures

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Hieronder vind je de meest gestelde vragen over de Micro Adventures. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via 023-2340305 (bel of whatsapp) of via de chat.

Wat is een Micro Adventure?

chevron-down

De één is avontuurlijker dan de ander, maar iedereen wil af en toe zijn of haar horizon verbreden. Bij een Micro Adventure is het idee dat je daarvoor niet ver hoeft te reizen, maar ook dicht(er) bij huis op avontuur kunt gaan. Denk aan een safari weekend op de Veluwe of een Vespa trip om steden te bezoeken. Avonturen hoeven geen maanden te kosten en je hoeft er je bankrekening niet voor te plunderen.

Waarom zou ik op Micro Adventure moeten gaan?

chevron-down

Iedereen heeft af en toe een kleine of grotere dosis avontuur nodig. Om even uit de sleur te komen en weer helemaal op te laden. Het is goed om buiten je comfortzone te gaan en uitdaging op te zoeken. Om te verbinden met de natuur en met nieuwe mensen. Om vriendschappen te sluiten, buikpijn te krijgen van het lachen. Een Micro Adventure met GoToo brengt je dat allemaal zonder dat het je veel tijd of veel geld kost.

Wie zijn mijn reisgenoten?

chevron-down

Een belangrijke vraag - de mensen met wie je reist, zijn misschien wel net zo belangrijk als de activiteiten tijdens je Micro Adventure.

GoToo garandeert deze groepssamenstelling:

  • Maximale groepsgrootte van 16 personen
  • Iedereen is 40+
  • Iedereen is hoger opgeleid (minimaal HBO werk/denkniveau)
  • Iedereen reist alleen (maar hoeft niet single te zijn)
  • Iedereen is ondernemend, sociaal en gesteld op hun vrijheid.
Ben je benieuwd wie je reisgenoten zijn? Mail ons dan even op hello@gotoo.nl.

Wat als ik niet hoger opgeleid ben?

chevron-down

Maak je geen zorgen, je hoeft bij boeking echt niet de zolder op om je HBO/universitair diploma te zoeken. GoToo organiseert reizen voor hoger opgeleide 40 plussers - zo weet jij zeker dat je op reis gaat met een groep gelijkgestemden. Heb jij geen diploma, maar wel HBO werk- of denkniveau? Dan kun je gewoon boeken. Bij twijfel kun je ons altijd mailen op hello@gotoo.nl

Ben ik verplicht om aan alle activiteiten mee te doen?

chevron-down

Zeker niet. De mooiste momenten én gezelligheid beleef je natuurlijk samen met je groep. Maar wil jij bijvoorbeeld een keer ergens rustig je boek lezen, is dit natuurlijk ook prima. Je ziet je reisgenoten gewoon later weer. Tip: check bij je GoToo Guide of er maaltijden bij de activiteit van die dag zijn opgenomen - weet je direct of je zelf iets moet regelen, als je niet meegaat.

In onze reisprogramma's proberen wij daarnaast altijd een fijne balans te maken tussen activiteit en vrije tijd. Dit geeft je genoeg ruimte om ook zelf op verkenning te gaan.