Nederland groepsavontuur voor single reizigers

Nederland is prachtig en heeft zoveel te bieden. Stap in de auto of de trein en ga mee op groepsavontuur dichtbij huis.

Bekijk de reizen
chevron-down

Waarom singlereizen in Nederland?

Je kent het vast wel: je hebt al veel landen in Europa (en daarbuiten) bezocht, maar bent nog nooit op Texel, Terschelling of Vlieland geweest. Best gek, toch? Er valt zoveel te ontdekken in Nederland, je moet alleen weten waar je moet zijn. 

Ga eens hiken of mountainbiken door de majestueuze bossen op de Veluwe en spot wilde herten en everzwijnen. Vogelliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de Oostvaardersplassen en op de Waddeneilanden. Verken de waterwegen van de Biesbosch per kano en bewonder de kleurrijke tulpen in de bollenstreek. Strijk een dag neer aan de Nederlandse kust voor een instant vakantie gevoel, weer of geen weer. 

En wat dacht je van een stedentrip in Nederland? Van Groningen tot Maastricht, van Haarlem tot Arnhem - een weekend in een andere stad is altijd een goed idee. Ontdek nieuwe musea, ga je te buiten in de winkels en struin de stad af voor de gezelligste restaurants en terrassen. 

Als je benieuwd bent of een singlereis bij je past of als je er gewoon even tussenuit wilt, een weekend weg in eigen land is hoe dan ook een succes. Voor een singlereis hoef je dus helemaal niet altijd het vliegtuig te pakken, ook dichtbij huis valt er genoeg te beleven.