Single reizen for First-Timers

Eerste keer op singlereis? Bekijk onze groepsavonturen voor first-timers.

Bekijk de reizen
chevron-down
6 reizen gevonden
For First-Timers Beach Adventures

Proef Portugal

location pin Portugal suitcase 8 dagen vanaf €1800 Ontdekken chevron-right
For First-Timers

Gorgeous Georgië

location pin Georgië suitcase 8 dagen vanaf €1695 Ontdekken chevron-right
For First-Timers Beach Adventures

Puur Bali & Lombok

location pin Indonesië suitcase 17 dagen vanaf €2795 Ontdekken chevron-right
For First-Timers Beach Adventures

Geheimzinnig Albanië

location pin Albanië suitcase 11 dagen vanaf €2095 Ontdekken chevron-right
For First-Timers Beach Adventures

Exclusief Kroatië

location pin Kroatië suitcase 7 dagen vanaf €1795 Ontdekken chevron-right
For First-Timers Beach Adventures

Sicilië: Culinaire, Strand & Vulkanische avonturen

location pin Sicilië suitcase 8 dagen vanaf €1995 Ontdekken chevron-right

Dit zijn de avonturen die perfect zijn voor beginnende GoToo travellers

Ga je je eerste singlereis of soloreis maken? Tof! Wees gewaarschuwd, het blijft niet vaak bij één... Gelukkig werken wij continu aan ons aanbod om je steeds weer te kunnen verrassen met interessante nieuwe bestemmingen.

Eén van de grootste voordelen van alleen op reis gaan, is dat je met niemand rekening hoeft te houden. Oké, je medereizigers op een groepsreis uitgezonderd - maar we doelen eigenlijk op de planning en je agenda. Je vertrekt naar waar jij heen wil en wanneer je dit wil, zonder te hoeven afstemmen met iemand anders. Dat is pas vrijheid. 

Dus, waar gaat je reis naartoe?
Ga op ontdekking naar het relatief onbekende (maar prachtige) Albanië voor een gevarieerde mix van avontuur, cultuur, verrassende geschiedenis en heerlijk eten. De stranden van Albanië zijn nog lang niet zo drukbezocht als in andere Europese landen en doen qua looks zeker niet onder voor de meer tropische oorden.  

Over heerlijk eten gesproken: er is een kans dat je een paar kilo zwaarder terugkomt van je groepsreis door Sicilië. Geeft niets, vinden wij, we geven gewoon de Italiaanse keuken en haar pasta's de schuld. 

Je zou ook kunnen gaan glampen in de Wadi Rum-woestijn onder een sterrenhemel in Jordanië. Heb je al eens in de Dode Zee gedreven? 

Voor singlereizigers die het avontuur wat verder weg willen opzoeken: check onze groepsreizen naar o.a. Bali en Lombok en Vietnam.

De perfecte mix van avontuur en ontspanning – waar brengt jouw eerste solo-groepsreis je heen?

Veelgestelde vragen First Timers

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Hieronder vind je de meest gestelde vragen van First Timers. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via 023-2340305 (bel of whatsapp) of via de chat.

Wie zijn mijn reisgenoten?

chevron-down

Een belangrijke vraag, daarom zetten we hem bovenaan! De mensen met wie je reist, zijn misschien wel net zo belangrijk als de bestemming van de reis.

GoToo garandeert deze groepssamenstelling:

  • Maximale groepsgrootte van 16 personen
  • Iedereen is 40+
  • Iedereen is hoger opgeleid (minimaal HBO werk/denkniveau)
  • Iedereen reist alleen (maar hoeft niet single te zijn)
  • Iedereen is ondernemend, sociaal en gesteld op hun vrijheid.
Ben je benieuwd wie je reisgenoten zijn? Mail ons dan even op hello@gotoo.nl.

Hoe weet ik of ik aansluiting vind in de groep?

chevron-down

Op reis gaan met mensen die je nog niet kent kan best spannend zijn. Onze ervaring leert echter dat eventuele onwennigheid binnen no time verdwenen is. Je reist, beleeft en ontdekt samen met je groep en zult al snel een hoop te bespreken hebben. 

Alle GoToo Travellers reizen alleen, zijn 40 plus, hoger opgeleid en zijn op zoek naar nieuwe avonturen en ervaringen. Die overeenkomsten heb je dus al. Wanneer je je dan ook nog eens openstelt en interesse toont in je medereizigers, kom je al een heel eind. 

Wat je verder kunt verwachten:

  • Waar mogelijk zit je op dezelfde vlucht als je medereizigers.
  • Bij verre bestemmingen (o.a. Indonesië en Vietnam) organiseren wij een introductie cooking class 6 weken voor de reis (bij de reissom inbegrepen). Heb je direct een beeld wie er mee gaan en kun je eventueel vast telefoonnummers uitwisselen.

Tijdens de reizen van GoToo zijn er naast veel groepsactiviteiten genoeg momenten dat je je eigen plan kunt trekken. 

Zijn alle GoToo Travellers single?

chevron-down

Alle GoToo Travellers reizen alleen, maar hoeven niet single te zijn. Je kunt ook prima mee op groepsavontuur als je een relatie hebt. Het kan dan bijvoorbeeld zo zijn dat je partner andere reis-interesses heeft of niet weg kan van werk. Dan ga je gewoon alleen!

Wat als ik niet hoger opgeleid ben?

chevron-down

Maak je geen zorgen, je hoeft bij boeking echt niet de zolder op om je HBO/universitair diploma te zoeken. GoToo organiseert reizen voor hoger opgeleide 40 plussers - zo weet jij zeker dat je op reis gaat met een groep gelijkgestemden. Heb jij geen diploma, maar wel HBO werk- of denkniveau? Dan kun je gewoon boeken. Bij twijfel kun je ons altijd mailen op hello@gotoo.nl

Hoe is de kamerindeling tijdens een singlereis?

chevron-down

Je kiest zelf of je een kamer wil delen (altijd met een reisgenoot van hetzelfde geslacht) of voor een eigen kamer gaat. Voor een eenpersoonskamer betaal je een toeslag. Je kamer is qua faciliteiten dan identiek aan een tweepersoonskamer, maar in sommige hotels iets kleiner. 

Ben ik verplicht om aan alle activiteiten mee te doen?

chevron-down

Behalve meereizen naar de volgende bestemming op de rondreis (we laten je liever niet ergens achter😉) ben je nergens toe verplicht. De mooiste momenten én gezelligheid beleef je natuurlijk samen met je groep. Maar wil jij bijvoorbeeld een keer een dag bij het zwembad blijven hangen, is dat natuurlijk ook prima. Je ziet je reisgenoten gewoon s avonds weer. Tip: check bij je GoToo Guide of er maaltijden bij de activiteit van die dag zijn opgenomen - weet je direct of je zelf iets moet regelen, als je niet meegaat.

In onze reisprogramma's proberen wij daarnaast altijd een fijne balans te maken tussen activiteit en vrije tijd. Dit geeft je genoeg ruimte om ook zelf op verkenning te gaan.