Vietnam groepsavontuur voor solo reizigers

Reis solo met een groepsavontuur door Vietnam

Bekijk de reizen
chevron-down

Waarom solo of single reizen naar Vietnam?

Eeuwenoude architectuur, meeslepende landschappen en moderne steden maken Vietnam tot een bestemming van ongekende schoonheid.

Vietnam: een land waar de buitenlandse invloeden van China en Frankrijk bekend zijn geworden, maar dat toch onmiskenbaar Zuidoost-Aziatisch blijft. De keuken is natuurlijk wereldberoemd, van stomende pho-noedels tot verse rolls en pittige salades. Alleen al vanwege het eten is het de moeite waard om Vietnam te bezoeken (het lekkerste eten proef je in kleine eetkraampjes op straat, op elke hoek van Hanoi, Ho Chi Minh en daarbuiten).

Maar de landschappen bieden net zo veel om van te genieten. Van Halong Bay tot de serene oevers van de Zuid-Chinese Zee: Vietnam bruist. Terrasvormige rijstvelden, witte zandstranden, ruige bergen en tropische rivieren; overal waar je in Vietnam komt, is er weer een ander adembenemend uitzicht, dat je in een andere richting trekt.

En de Vietnamese steden? Je hebt het moderne en altijd levendige Ho Chi Minh, het meer traditionele Hanoi, met zijn historische oude wijk en de mooie met lantaarns verlichte straten van Hoi An, om er maar een paar te noemen. Ben je er klaar voor? Het is tijd voor een avontuur...

1 reis gevonden

Voel Vietnam

icons/32/map-pin Vietnam suitcase 18 dagen vanaf €2295 Ontdekken chevron-right
;