Op reis met vrienden die je nu nog niet kent

Singlereizen en groepsreizen van GoToo

Alleen op reis, maar toch samen. Zonder reismaatje het avontuur aangaan met de gezelligheid van een groep. De één noemt het een singlereis, wij kiezen liever voor 'avontuurlijke groepsreizen voor singles'. Benieuwd naar het verschil tussen een single- en groepsreis? Je leest het hier

Onze reizen zijn geen datingreizen, maar bedoeld om met een toffe groep mensen een nieuwe bestemming te ontdekken. Samen met een groep gelijkgestemden (iedereen is 40 en hoger opgeleid) maak je een groepsreis die je nog lang zal bijblijven. Elke GoToo groepsreis is een mix van avontuur, cultuur, natuur en natuurlijk het beste lokale eten. Van raften op een rivier in Oost-Europa tot een reinigingsritueel in een Balinese tempel, van streetfood proeven in Vietnam tot surfen en yoga in Portugal - er is voor elke reiziger wat wils. 

Single rondreis: de wereld aan je voeten

Een avontuur met GoToo is de ultieme manier om een land of regio te leren kennen als een local. Groepsvakanties voor singles zijn perfect voor degenen die dieper willen duiken in de lokale cultuur en geschiedenis, met de vrijheid om op eigen tempo te verkennen. Bij GoToo kun je rekenen op ervaren gidsen, die de reis nét dat stukje extra meegeven. Van exotische bestemmingen in Azië tot de rijke culturen van Europa, de wereld ligt aan je voeten. 

Samen is alles leuker

Een single groepsreis met GoToo is de perfecte manier om nieuwe vrienden te maken terwijl je de wereld ontdekt. 's Avonds proosten op een geslaagde dag, samen verder de stad verkennen of elkaar aanmoedigen bij het abseilen - toch een stuk leuker dan wanneer je alleen op reis bent, toch? Ook als je af en toe liever een moment voor jezelf pakt, zul je je als een vis in het water voelen bij de singlereizen van GoToo. Je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt, dus blijf je liever een middag aan het zwembad met je e-reader? Je ziet je reisgenoten gewoon 's avonds weer. 

Ready to GoToo? Bekijk dan snel ons aanbod singlereizen!