Single reis 50-plus: het ultieme avontuur

Single reizen voor 50+: er is geen betere tijd dan nu

50 plus en aan het oriënteren op je volgende (of misschien wel je eerste) single reis? Lees dan snel verder.  

Reizen na je vijftigste zul je waarschijnlijk totaal anders beleven dan een paar decennia eerder. Je hebt inmiddels aardig wat levenservaring en zelfkennis opgebouwd en weet daarom een stuk beter wat je zoekt, ook als het op reizen aankomt.  

Met eventuele kinderen hoef je vaak geen rekening (meer) te houden en je hebt het goed voor elkaar op werkgebied. Je hebt misschien al wat van de wereld gezien, of bent juist van plan om hier nu mee te beginnen. Dit is het ideale moment om te genieten van je vrijheid en singlereizen biedt hiervoor de perfecte reisvorm. Je bent vrij om je eigen plan te trekken, maar je hebt ook het gezelschap van gelijkgestemden die net als jij enig avontuur niet uit de weg gaan.  

Jouw generatie 50-plussers staat energieker en avontuurlijker in het leven dan ooit. Meegaan op single reis is de perfecte manier om nieuwe mensen te ontmoeten en onvergetelijke ervaringen op te doen. Dit alles zonder de compromissen die je wellicht moet maken als je met familie of een partner reist. Waarom zou je wachten op anderen als de wereld aan je voeten ligt?

For First-Timers Beach Adventures

Puur Bali & Lombok

location pin Indonesië suitcase 16 dagen vanaf €2435 Ontdekken chevron-right
For First-Timers Beach Adventures

Puur Bali & Lombok

location pin Indonesië suitcase 16 dagen vanaf €2435 Ontdekken chevron-right

Roadtrip IJsland per 4x4

location pin IJsland suitcase -22 dagen vanaf €3735 Ontdekken chevron-right
For First-Timers Beach Adventures

Proef Portugal

location pin Portugal suitcase 7 dagen vanaf €1840 Ontdekken chevron-right

Het gezelschap tijdens een single reis: divers en verrijkend
Een van de grootste voordelen van singlereizen voor 50-plussers is de diversiteit van de groep. Je ontmoet mensen uit alle hoeken van het land, elk met hun eigen verhalen en levenservaringen. Deze mix zorgt voor interessante gesprekken en nieuwe inzichten. Het mooie is dat iedereen er met hetzelfde doel is: genieten van nieuwe ervaringen en het maken van plezier. Je reisgenoten bij GoToo zijn 40-plus en (net als jij) hoger opgeleid. Hierdoor weet je zeker dat je met een groep gelijkgestemden reist en is de klik zo gemaakt. 

Activiteiten: van rustig tot razend spannend 
Of je nu houdt van cultuur snuiven in historische steden, wandelen in adembenemende natuurparken, of je adrenalinepeil omhoog jagen met wat extremere activiteiten, er is altijd een singlereis die bij je past. De reizen van GoToo bieden precies deze mix. Jouw single reis bij GoToo kan van alles bevatten. Wat dacht je van culinaire workshops en wijnproeven in Portugal? Tijdens de single reis naar Bali en Lombok maak je kennis met de lokale cultuur en kun je (als je wilt tenminste) twee vulkanen beklimmen. West-IJsland verken je offroad in een 4x4  waarbij je op plekken komt waar je anders aan voorbij zou rijden. En dit is nog niet alles. Ons complete reisaanbod vind je via de knop hieronder. 

Je leest het vast al tussen de regels door: kennismaken met de lokale cultuur en tradities is een belangrijke rode draad door onze reizen. Je leert een land pas echt goed kennen als je iets weet over haar geschiedenis en bewoners, toch? Het mooie is: je kunt zo actief of relaxed zijn als je zelf wilt. Het is tenslotte vakantie. 

For First-Timers Beach Adventures

Exclusief Kroatië

location pin Kroatië suitcase 6 dagen vanaf €1835 Ontdekken chevron-right
For First-Timers Beach Adventures

Exclusief Kroatië

location pin Kroatië suitcase 6 dagen vanaf €1835 Ontdekken chevron-right
For First-Timers Beach Adventures

Geheimzinnig Albanië

location pin Albanië suitcase 0 dagen vanaf €2295 Ontdekken chevron-right
Beach Adventures

Voel Vietnam

location pin Vietnam suitcase -16 dagen vanaf €14 Ontdekken chevron-right

Vrijheid en flexibiliteit 
Wat single reizen met GoToo echt onderscheidt van andere groepsreizen, is de vrijheid en de flexibiliteit die er geboden wordt. Er is een balans tussen georganiseerde activiteiten en vrije tijd, zodat je zelf kunt kiezen hoe je jouw dag indeelt. Wil je een dag alleen op pad? Geen probleem. Liever een middag ontspannen aan het strand? Dat kan ook. Je hebt de vrijheid om je eigen interesses te volgen, terwijl je toch de gezelligheid van een groep hebt. Die groep bestaat overigens uit maximaal 16 personen – hierdoor heb je de kans je reisgenoten echt goed te leren kennen en kun je net die activiteiten ondernemen die je met een grote groep vaak niet kunt doen. 

For First-Timers

Azoren: de smaragdgroene eilanden

location pin Portugal suitcase 7 dagen vanaf €1969 Ontdekken chevron-right
For First-Timers

Azoren: de smaragdgroene eilanden

location pin Portugal suitcase 7 dagen vanaf €1969 Ontdekken chevron-right
Beach Adventures

Aziatisch Avontuur met Afrikaanse Wildlife

location pin Sri Lanka suitcase 13 dagen vanaf €2909 Ontdekken chevron-right
For First-Timers Beach Adventures

Sicilië: Culinaire, Strand & Vulkanische avonturen

location pin Sicilië suitcase 7 dagen vanaf €2749 Ontdekken chevron-right

Veiligheid en gemak 
Veiligheid is een belangrijk aspect, zeker als je alleen reist. Met een georganiseerde single reis zijn veel zorgen al uit handen genomen. Vervoer, accommodaties en veel activiteiten zijn vooraf geregeld. Je GoToo Guide kan je daarnaast alles vertellen over de bestemming en je nét die plekken aanwijzen die niet in de gidsen staan. Zit jij straks mooi in dat ene lokale toprestaurant. 

Nieuwe vriendschappen 
Veel 50-plussers die kiezen voor een singlereis, vinden het fijn om nieuwe mensen te leren kennen. Regelmatig ontstaan er tijdens deze reizen hechte vriendschappen, gebaseerd op gedeelde ervaringen en avonturen. Het is niet ongewoon dat reisgenoten ook na de reis contact houden en soms zelfs samen opnieuw op vakantie gaan. Ben je liever wat meer op jezelf? Ook dit is natuurlijk prima, je komt het best tot je recht als je reist op jouw manier.  

Persoonlijke groei 
Een single reis na je 50e kan ook een zoektocht naar jezelf zijn. Zonder nu te zweverig te worden: het stelt je in staat om uit je comfortzone te stappen, nieuwe dingen te proberen, en misschien zelfs aspecten van jezelf te ontdekken die je eerder niet kende. Het is een kans om te groeien, je grenzen te verleggen en meer zelfvertrouwen te ontwikkelen.  

For First-Timers

Onbeschreven Jordanië

location pin Jordanië suitcase 7 dagen vanaf €2509 Ontdekken chevron-right

Boek je 50+ single reis bij GoToo 

Singlereizen voor 50-plussers zijn meer dan alleen een manier om niet alleen op reis te hoeven gaan. Het zijn avonturen die je leven verrijken, je wereldbeeld verbreden en nieuwe vriendschappen kunnen opleveren. Dus waarom wachten? Het is tijd om die koffer te pakken en jezelf te trakteren op een ervaring die je niet alleen mooie herinneringen geeft, maar je ook als persoon kan verrijken. De wereld wacht op je, en met singlereizen heb je de vrijheid om deze op jouw manier te ontdekken.