Single reis 40-plus: verder de wereld verkennen

Single reizen voor 40+: de wereld verder verkennen

40 plus en aan het oriënteren op je volgende (of misschien wel je eerste) single reis? Lees dan snel verder.  

Je backpack-fase is misschien over, maar twee weken plat op het strand van de Costa's zie je ook niet zitten. Je kent inmiddels de waarde van tijd en wil deze optimaal benutten. Op reis met vrienden of familie is leuk, maar je wil het liefst zelf bepalen wanneer je vertrekt en waarheen. Je hebt vast nog genoeg bestemmingen op je wensenlijstje staan. 

Singlereizen voor 40-plussers bieden een unieke kans om de wereld te ontdekken met gelijkgestemden die ook op zoek zijn naar avontuur. Het concept van singlereizen is de laatste jaren flink geëvolueerd en heeft een frisse, moderne twist gekregen. Bus-in-bus-uit en de hele dag luisteren naar een opsomming van jaartallen? Dat is niets voor jou. Jij zoekt een single reis met ontspanning én actie, met cultuur en natuur en natuurlijk de leukste medereizigers. 

 

 

For First-Timers Beach Adventures

Puur Bali & Lombok

location pin Indonesië suitcase 16 dagen vanaf €2435 Ontdekken chevron-right
For First-Timers Beach Adventures

Puur Bali & Lombok

location pin Indonesië suitcase 16 dagen vanaf €2435 Ontdekken chevron-right

Roadtrip IJsland per 4x4

location pin IJsland suitcase -22 dagen vanaf €3735 Ontdekken chevron-right
For First-Timers Beach Adventures

Proef Portugal

location pin Portugal suitcase 7 dagen vanaf €1840 Ontdekken chevron-right

Hetzelfde, maar toch anders
Een van de grote aantrekkingskrachten van singlereizen voor 40-plussers is het gezelschap. Je reist met mensen die levenservaring delen en vaak gelijkwaardige interesses hebben. Jouw leeftijdsgroep is dynamisch en energiek, onafhankelijk, met stabiele carrières en klaar om de wereld op een nieuwe manier te beleven. De diversiteit binnen de groep zorgt voor boeiende conversaties - aansluiting zul je zo vinden.

Activiteiten die passen bij jouw interesses
Of je nu een natuurliefhebber of cultuurfanaticus bent, of gewoon wilt ontspannen, er is altijd een single reis die past bij jouw wensen. Met GoToo leer je koken van een Siciliaanse chef, spot je walvissen bij de Azoren en ga je op safari door de Sri Lankaanse jungle. In het reisprogramma is een fijne balans aangebracht tussen activiteiten en vrije tijd. Kun jij mooi ook nog zelf op verkenning. Alleen, of samen met je reisgenoten.

For First-Timers Beach Adventures

Exclusief Kroatië

location pin Kroatië suitcase 6 dagen vanaf €1835 Ontdekken chevron-right
For First-Timers Beach Adventures

Exclusief Kroatië

location pin Kroatië suitcase 6 dagen vanaf €1835 Ontdekken chevron-right
For First-Timers Beach Adventures

Geheimzinnig Albanië

location pin Albanië suitcase 0 dagen vanaf €2295 Ontdekken chevron-right
Beach Adventures

Voel Vietnam

location pin Vietnam suitcase -16 dagen vanaf €14 Ontdekken chevron-right

Vrijheid en flexibiliteit 
We benoemden het hierboven al even: een voordeel van singlereizen met GoToo is de flexibiliteit die je hebt. Je kunt kiezen om deel te nemen aan groepsactiviteiten of er zelf op uit te trekken. Wij begrijpen dat je soms behoefte hebt aan 'me-time' en houden hier rekening mee in het reisschema. Dit geeft je de vrijheid om je eigen interesses te volgen, zonder je gebonden te voelen aan een strikt programma.

For First-Timers

Azoren: de smaragdgroene eilanden

location pin Portugal suitcase 7 dagen vanaf €1969 Ontdekken chevron-right
For First-Timers

Azoren: de smaragdgroene eilanden

location pin Portugal suitcase 7 dagen vanaf €1969 Ontdekken chevron-right
Beach Adventures

Aziatisch Avontuur met Afrikaanse Wildlife

location pin Sri Lanka suitcase 13 dagen vanaf €2909 Ontdekken chevron-right
For First-Timers Beach Adventures

Sicilië: Culinaire, Strand & Vulkanische avonturen

location pin Sicilië suitcase 7 dagen vanaf €2749 Ontdekken chevron-right

Geen gedoe
De één vindt het heerlijk om talloze websites uit te pluizen, de ander besteedt het liever uit: het plannen en organiseren van een reis. Waar ga je heen, waar verblijf je, hoe kom je er en wat wil je per se zien op je bestemming? Bij singlereizen zijn de logistieke details zoals transport en accommodaties al geregeld, wat het reizen stressvrij maakt. Bovendien is je GoToo Guide aanwezig. Hij of zij kan helpen bij eventuele problemen en ervoor zorgen dat alles super verloopt. Daarnaast heeft je Guide natuurlijk de allerbeste tips voor restaurants, winkels en stranden - die kun je lang niet altijd online vinden. 

Nieuwe vriendschappen en netwerken
Singlereizen bieden een uitstekende gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en vriendschappen op te bouwen. Veel singlereizigers vinden het prettig om samen met anderen nieuwe plaatsen te ontdekken en ervaringen te delen. 's Avonds nog even met je groep de dag bespreken en een drankje drinken aan de bar is een stuk gezelliger dan in je eentje, toch?

Persoonlijke groei en ontdekking
Reizen in je eentje kan enorm bevrijdend zijn en biedt de kans om jezelf beter te leren kennen. Het stelt je in staat om uit je comfortzone te stappen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, of dat nu een nieuwe taal is of een nieuwe sport. Voor veel 40-plussers is een singlereis ook een moment van reflectie en persoonlijke ontwikkeling.

For First-Timers

Onbeschreven Jordanië

location pin Jordanië suitcase 7 dagen vanaf €2509 Ontdekken chevron-right

Boek je 40+ single reis bij GoToo 

Singlereizen voor 40-plussers zijn niet gewoon vakanties; het zijn unieke ervaringen die je in staat stellen om op een dieper niveau te in contact te komen met de wereld en met anderen. De reizen van GoToo bieden een mix van avontuur, ontspanning en persoonlijke groei, dit alles met de gezelligheid van een groep gelijkgestemden. Dus, of je nu op zoek bent naar avontuur, rust of zelfontdekking, er is een singlereis die bij jou past. Waar wacht je nog op? Het is tijd om die koffer te pakken en je hart te volgen naar nieuwe avonturen met singlereizen voor 40-plussers!